Hvem er jeg?

social medie konsulent

Mit navn er Nina Nørup, og billedet her viser vist meget godt hvem jeg er. 

Jeg går meget op i personlighed og at alt ikke skal være 100% perfekt, men personligt! Jeg er en meget idérig person, som gerne kommer med forslag til hvilke tiltag der skal laves. 

Erhvervsmæssigt er jeg uddannet: Handelsassistent med speciale i branchen: Auto. Jeg har altid haft en naturlig interesse for sociale medier, især i firmaregi – hvilket har betydet at jeg altid har arbejdet med det i de virksomheder jeg har været ansat i. 

Dertil har jeg taget uddannelser og kurser indenfor Digital Markedsføring. Bl.a. Social Medie Manager uddannelsen ved IBC Kolding, kursus i Online Markedsføring på Erhvervsakademi Århus og uddannelsen Digital Ledelses Kultur 1.0 og 2.0 hos UCL Erhvervsakademi i Vejle.

Jeg hungrer for viden, og vil derfor altid holde mig opdateret med fremtidige kurser og uddannelser, så jeg ved hvad der rører sig. 

Jeg går ind for at man skal leve i nuet og nyde det imens man kan. 

Hvad er en social medie konsulent?

Som en social medie konsulent, er min rolle at skabe meningsfulde opslag i den digitale verden. Jeg brænder for at hjælpe mindre virksomheder med at opbygge deres brands og nå ud til deres målgruppe gennem de sociale medier. 

Min daglige rutine omfatter, planlægning af opslag, redigering af indhold, skrive fangende tekster, overvåge konkurrenterne og spotte nye trends. Jeg udvikler skræddersyet indhold og sørger for at opdatere din virksomheds sociale medier med spændende indhold, der taler direkte til følgerne. 

Men det handler ikke kun om at skabe indhold. Jeg er også engageret i at interagere med brugerne, besvare deres spørgsmål, kommentarer og anmeldelser, derved skaber man et autentisk fælleskab og styrke relationerne til dine følger. 

En vigtig del af mit arbejde er, at dykke ned i dataene. Jeg analyserer resultaterne af vores sociale medieaktiviteter, for at forstå hvad der virker og hvordan vi kan forbedre indholdet. Dertil er jeg også idérig og kommer gerne med forslag, tips og trick til hvordan vi kan lave personligt og fangende indhold.    

Som en social medie konsulent er det også afgørende for mig, at holde mig opdateret med de nyeste ændringer på de sociale medieplatforme. Det gør jeg ved, at efteruddanne og tage på relevante kurser, så jeg løbende følger med ændringerne. Den digitale verden ændrer sig hurtigt, og jeg er altid klar til at tilpasse mig og søge viden, så mine kunder altid får en konkurrencemæssig fordel. 

Livet som en social medie konsulent er en rejse fyldt med spænding og udfordringer. Det handler om at finde den perfekte balance mellem kreativitet og dataindsigt. Men når jeg ser, hvordan mine strategier bringer virksomheder tættere på deres målgruppe og skaber autentiske relationer, føler jeg mig succesfuldt. For mig er det mere end bare en karriere – det er en passion for at skabe en meningsfuld digital tilstedeværelse for mine kunder. 

Lokation

Jeg holder til i Horsens

Jeg har bopæl i Horsens, hvor jeg mit kontor er. Men det afholder mig ikke fra at have kunder i hele Danmark. I dag er det nemt at komme i kontakt med hinanden selvom man sidder i hver sin ende af landet. Så hvis du er placeret længere væk, og kunne tænke dig en personlig social medie konsulent – så tag endelig fat i mig, så finder vi ud af det.

SoMe Creation
Rypevej 16
8700 Horsens
Telefonnr.: 60 146 145
E-mail: info@somecreation.dk
CVR-nr.: 43406450

Social Medie: