mine kunder

Igennem hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med sociale medier og markedsføring, men herunder er min aktive kunder og lidt af hvad jeg laver for dem. 

Egtved Pigen Guld og Ure;

– Er en smykke og urer forretning beliggende i Egtved. Her hjælper jeg både med Facebook (opslag og annoncering) samt Instagram. 

– TikTok er vi lige begyndt at fokusere lidt på og nyhedsmail er vi godt i gang med. 

Grafen her viser rækkevidden på Facebook og Instagram fra d. 1. Oktober til den 6. Oktober 2022. Her ses en stigning på 142,5% på Facebook og 80,8% stigning på Instagram – på blot 6 dage.  

Nyt Syn Egtved; 

– Er en del af en Nyt Syn kæde, hvor hver enkelte butik selv bestemmer hvilke varer de vil have inhouse. 

Jeg hjælper Nyt Syn Egtved med deres sociale medier, i den forstand, at det kun er personlige opslag, eftersom hovedkontoret laver annoncerne. 

Link til Nyt Syn Egtved:
Facebook
Instagram
TikTok

Nyt Syn Egtved
social medie fremskridt

Dinitrol Århus V;

Som navnet beskriver, er Dinitrol Århus V et dinitrol center i Århus V/Tilst. De laver verdens klasse rustbeskyttelse og undervognsbehandling. 

Jeg hjælper Dinitrol Århus V med deres sociale medier. Det består hovedsageligt at organiske opslag (hvilket vil sige helt almindelig opslag) på TikTok og Facebook. 

Grafen her viser rækkevidden fra d. 1. februar til d. 6. februar 2023, hvor jeg startede med at hjælpe den 1. februar 2023. 

Link til Dinitrol Århus V:
Facebook
TikTok
Hjemmeside

Oscar Biludlejning – Tilst, Århus Ø og N;

– Er et biludlejningsfirma, hvor du kan leje alt lige fra flyttebiler, minibusser, varebiler til personbiler. Dertil kan du både leje på dagsbasis og månedsbasis. 

Jeg hjælper Oscar Biludlejning – Tilst, Århus Ø og N med sociale medier. Det gælder TikTok og Facebook. Til at starte med er det kun almindelig opslag.

Link til Oscar Biludlejning – Tilst, Århus Ø og N:
Facebook
TikTok
Hjemmeside

HR EL-TEKNIK_Ver 4_Neg

HR EL-TEKNIK; 

– Er et elektrikerfirma, som ligger lokalt i Kolding, og køre ud til deres kunder derfra. De hjælper både private og virksomheder, med alle mulige forskellige el opgaver. 

Jeg hjælper HR El-teknik med opslag, tekst og billedredigering på deres Facebookside, så de har mere tid til at lave det de brænder for. 

Link til HR El-Teknik:
Facebook
Hjemmeside

Precycle.dk;

– Er en hjemmeside/webshop, hvor byggevirksomheder kan sælge deres overskudsmaterialer til privatkunder eller andre virksomheder. 

Jeg hjælper Precycle med deres Facebook opslag, samt betalt annoncere derpå.

Link til Precycle:
Facebook 
Hjemmeside

precycle

Dinitrolcenter Vejle v/Vejle Autoglas;

– Tilbyder mange forskellige ydelser inden for autobranchen, herunder undervognsbehandling, solfilm, kalecherens o.m.m. 

Jeg hjælper Dinitrolcenter Vejle v/Vejle Autoglas med deres Facebookside, både almindelig personlige opslag, men også betalt annoncering. Derudover står jeg også for deres TikTok. 

Link til Dinitrolcenter Vejle v/Vejle Autoglas::
Facebook
TikTok 
Hjemmeside 

 

Blue Cars A/S; 

Er autoriseret Subaru forhandler og værksted i Århus V, derudover har de også brugtbiler – i en kategori jeg vil kalde premium, såsom nyere BMW, Volvo, Porsche og Audi. De gør også en del i at skaffe biler til deres kunder, hvis der er en bestemt bil kunden ønsker.

Blue Cars A/S kontakter mig når de har enkelte opgaver, som de gerne vil have løst.

Link til Blue Cars A/S:
Facebook
LinkedIn
Instagram
Hjemmeside

Skal jeg hjælpe dig?

Kunne du tænke dig, at jeg hjalp dig med dine sociale medier, så kontakt mig endelig – vi kan skræddersy et program præcis som du ønsker det, så det passer til dine behov. 

SoMe Creation
Rypevej 16
8700 Horsens
Telefonnr.: 60 146 145
E-mail: info@somecreation.dk
CVR-nr.: 43406450

Social Medie: